Image

Informatiu digital del Gremi de Tallers de Reparació d'Automòbils de Barcelona
GremiWeb
con la colaboración de / amb la col·laboració de
solera
 
eina semafor
 
prevengraf
 
revista
resum seminaris

INNOAULA és un programa formatiu exclusiu del Gremi

  • Temes específics del negoci del taller de reparació de vehicles de motor
  • Informació objectiva i visió independent de les temàtiques per ajudar el taller
  • Solucions d’actuació en la pràctica de la relació del taller amb el client
  • Proporcionar al taller coneixement i eines de transparència en els procediments per optimitzar la fluïdesa en les relacions amb els clients i altres agents implicats en el servei
  • Innovar en els criteris per avançar en la capacitat, eficiència i solvència del servei del taller.

Resum de temes INNOAULA 2020

Digitalització de la reparació i nous serveis del taller

Accedir online a la informació tècnica directe de les Marques per donar resultats més precisos en les reparacions i manteniments, així com prestar el servei del nou Llibre Taller de la DGT, són temes de gran rellevància que representen una oportunitat de progrés per a tots els tallers.

Llegir més

Transformació de vehicles al Gas – Apunta’t al GLP/GNC

Nous sistemes tecnològics d’alta eficiència. Bi-Fuel (gasolina), Sistemes, Components, Punts forts de cada equip, Injecció indirecta i directa, instal·lació en turismes i casos pràctics. Dual-Fuel (dièsel), Sistemes, Components, Avantatges, GLP, GNL-GNC, Camps d’aplicació, Homologacions, instal·lació i casos pràctics.

Impartit en col·laboració amb DIMSPORT, empresa que distribueix a Espanya els sistemes D-gid per a la conversió al gas. Seminari convalidable amb la part teòrica de la formació per a l’acreditació com taller instal·lador de gas en vehicles d’aquests sistemes.

Llegir més

La fidelització del Client comença per la bona Recepció del Vehicle al Taller

Per conèixer, contrastar i optimitzar la recepció del vehicle al taller. Adreçat als responsables del taller i de la recepció dels vehicles, en l’aplicació de les normes de consum per tal que la relació contractual del client i el taller sigui fluïda i progressi a satisfacció de tots. Consta de tres mòduls: Recepció del vehicle, Serveis al Client i Gestió d’incidències.

Llegir més

Solucions a discrepàncies en valoració de sinistres: Sinistre Total

Coneixement de l’abast de les pòlisses dels vehicles i repercussions per al taller, punts clau de la “Ley del Contrato de Seguro” per a la pràctica de la reparació, gestió de la reclamació per la valoració injusta d’un sinistre total no culpable, com ajudar el client a poder reparar amb més celeritat amb l’Oferta Motivada. El Gremi facilita al taller que atengui un cas de sinistre total amb culpa aliena, com pot ajudar el seu client a exigir els seus drets enfront de la Companyia i aconseguir dur a terme la reparació justa a satisfacció del client.

Llegir més

 
Al 2021, tindrem més convocatòries i novetats exclusives per a
Tallers Agremiats!
 

GREMI DE TALLERS DE BARCELONA


banc sabadell
dro
sircat
zurich
montepio
cator
Síganos / Segueix-nos       
Image Image Image Image Image
Sus datos forman parte de un archivo mecanizado propiedad del Gremio Provincial de Talleres de Reparación de Automóviles de Barcelona, en cumplimiento de lo previsto en la Ley 15/1999 de 13 de diciembre de Protección de Datos de Caracter Personal y a fin de que pueda ejercer los derechos de cancelación, rectificación u oposición, puede dirigir un mail a la dirección administracion@gremibcn.com.