Image

Informatiu digital del Gremi de Tallers de Reparació d'Automòbils de Barcelona
GremiWeb
con la colaboración de / amb la col·laboració de
banc sabadell
 
Promo Sanitas
 
Promo Webinar Servei VE-H
 
revista
 

Distingit agremiat,

El Gremi ha arribat a un acord amb el Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC) per a la realització d’un curs de 24h en Valoració i gestió de vehicles sinistrats 100% gratuït al Centre de Formació Professional d’Automoció de Martorell:

Informació

Data d'inici - 22 de novembre de 2021

Horari - TARDA - De dilluns a dijous de 18 a 21h

Formació totalment gratuïta subvencionada pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya.

El Carlos Fernández és expert en valoració i gestió de vehicles sinistrats. En aquest curs exposarà als/les alumnes un model per a la gestió òptima d'aquest tipus de situacions: treure la màxima rendibilitat econòmica, gestió eficient i eficaç del temps, relació amb les diferents parts implicades i normativa rellevant.

Formació eminentment pràctica que es desenvoluparà mitjançat simulacres de situacions reals que es poden experimentar en un taller representant, entre tots els alumnes, les diferents parts implicades.

Descarregueu el programa del curs aquí.

Els cursos son gestionats directament pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC), el Gremi donarà trasllat de les inscripcions rebudes al SOC qui contactarà directament amb l’interessat per citar-lo a la sessió de presentació del curs.

IMPORTANT: ÉS IMPRESCINDIBLE COMPLIMENTAR UN FULL D’INSCRIPCIÓ PER A CADA ASSISTENT.

 

GREMI DE TALLERS DE BARCELONA


prevengraf
dro
sircat
zurich
montepio   solera   cator
Síganos / Segueix-nos       
Image Image Image Image Image Logo-Instagram
Sus datos forman parte de un archivo mecanizado propiedad del Gremio Provincial de Talleres de Reparación de Automóviles de Barcelona, en cumplimiento de lo previsto en la Ley 15/1999 de 13 de diciembre de Protección de Datos de Caracter Personal y a fin de que pueda ejercer los derechos de cancelación, rectificación u oposición, puede dirigir un mail a la dirección administracion@gremibcn.com.