Image

Informatiu digital del Gremi de Tallers de Reparació d'Automòbils de Barcelona
GremiWeb

 

Formació on-line en transformació de vehicles a Gas

En base a l'acord que tenim amb REPSOL i DIMSPORT per a la formació i acreditació com a instal·ladors dels tallers agremiats, i amb el suport de l'Ajuntament de Barcelona, ara té l'oportunitat de participar en les sessions formatives on-line sobre els sistemes Bi-fuel i Dual Fuel.

En el següent document, al qual pot accedir fent click aquí, es detalla el contingut de les 4 sessions d'una durada aproximada de 2 hores, en què es presentaran els fonaments dels sistemes disponibles per a la transformació dels vehicles a gas (GLP, GNL i GNC) i s'oferiran exemples de la instal·lació completa dels kits.

Aquells tallers que assisteixin a les 4 sessions online tindran convalidada la part teòrica de la formació presencial, que es convocarà quan sigui possible, i que permetrà la seva acreditació i inscripció com a tallers instal·ladors.

Les sessions seran impartides per experts de REPSOL i DIMSPORT, i tindran format interactiu de manera que es podrà contactar amb el professor i plantejar els dubtes i consultes que puguin sorgir.

A més, entre els tallers assistents a cada sessió i en finalitzar les mateixes, es sortejaran dos kits de transformació a GLP.

Per tal d’inscriure’s ens ha d’enviar un correu electrònic a administracion@gremibcn.com amb les següents dades:

  • Nom del Taller
  • Persona de contacte
  • Direcció de correu electrònic (e-mail). Imprescindible per tal de rebre, 24 hores abans de l'inici de la formació, la invitació a participar en la sessió escollida.
  • Telèfon del Taller
  • Sessió o sessions a què us voleu inscriure

Les inscripcions es realitzaran per taller, amb independència dels alumnes que cada taller desitgi que participin (pot traslladar aquesta invitació a totes les persones del seu taller que consideri).

En cas de ser del seu interès, preguem ens envieu la inscripció al més aviat possible al correu electrònic indicat.



Ja pot accedir a l'última edició de la Revista GremiTaller nº 83 - Febrer / Març 2020

 

GREMI DE TALLERS DE BARCELONA


Síganos / Segueix-nos       
Image Image Image Image Image
Sus datos forman parte de un archivo mecanizado propiedad del Gremio Provincial de Talleres de Reparación de Automóviles de Barcelona, en cumplimiento de lo previsto en la Ley 15/1999 de 13 de diciembre de Protección de Datos de Caracter Personal y a fin de que pueda ejercer los derechos de cancelación, rectificación u oposición, puede dirigir un mail a la dirección administracion@gremibcn.com.