Image

Informatiu digital del Gremi de Tallers de Reparació d'Automòbils de Barcelona
GremiWeb
con la colaboración de / amb la col·laboració de
seminaris
 
serveis
 
Promo enquesta marketing
 
revista

Mesures COVID 19. Del 9/04 al 18/04/2021

S'introdueixen petits canvis en el confinament comarcal. S'elimina l'excepció que els grups bombolla es puguin moure entre comarques.

El Govern elimina l'excepció que els grups bombolla es puguin moure entre comarques a partir del 9 d'abril , segons publica la Generalitat en la seva pàgina. (cliqueu al damunt per accedir a la notícia)

A l’espera de la publicació de la corresponent Resolució al DOGC, per veure’n el detall concret, el PROCICAT ha aprovat les noves mesures que estaran vigents des del 9/04/2021 fins al 18/04/2021, ambdós inclosos.

Quines són les modificacions que s’han aprovat i que ens afecten?

únic canvi que s’ha realitzar respecte a les mesures que estaven vigent ha estat la supressió de l’excepció que la bombolla de convivència (convivents) podien desplaçar-se fora de la comarca. Des de les 00:00 h del 9/04/2021 ja no podran, i sols es podrà trencar el confinament comarcal en les excepcions previstes anteriorment (com era per temes laborals, empresarials o professionals, per temes mèdics, etc...)

Com queda la mobilitat?

  • Confinament perimetral de tot Catalunya: es manté com fins ara.
  • Confinament comarcal: es manté durant tota la setmana, amb l’excepció de la mobilitat essencial -laboral, professional, empresarial, mèdic, etc...- (com abans del període de Setmana Santa).
  • Confinament nocturn (toc de queda): de 22 a 6 hores (com fins ara).

Com afecta als nostres sectors?

Segueix tot igual, és a dir...

AUTOMOCIÓ (venda i postvenda):

Venda
Segueix com fins ara pel que fa als concessionaris d’automòbils.

I els tallers de reparació de vehicle?
Poden obrir durant tota la setmana (dissabte inclòs) en el seu horari habitual, per atendre tots els serveis que se’ls hi presentin.

Podeu consultar les noves mesures al següent link: Resum de les mesures de restricció per a la contenció de la COVID-19 a partir del 9 d'abril de 2021

Si voleu el certificat d'autoresponsable personal, cliqueu el següent enllaç: Certificat d'autoresponsable

 

GREMI DE TALLERS DE BARCELONA


cator
dro
prevengraf
sircat
zurich   montepio   banc sabadell
Síganos / Segueix-nos       
Image Image Image Image Image
Sus datos forman parte de un archivo mecanizado propiedad del Gremio Provincial de Talleres de Reparación de Automóviles de Barcelona, en cumplimiento de lo previsto en la Ley 15/1999 de 13 de diciembre de Protección de Datos de Caracter Personal y a fin de que pueda ejercer los derechos de cancelación, rectificación u oposición, puede dirigir un mail a la dirección administracion@gremibcn.com.