Revista Digital Gremi Taller
imagen logotipo Gremi BCN talleres
Publicació oficial del Gremi de Tallers de Reparació d’Automòbils de Barcelona
Iniciar sessió
Revista Digital Gremi Taller

Publicació oficial del Gremi de Tallers de Reparació d’Automòbils de Barcelona
Iniciar sessió

Revista Digital Gremi Taller

Revista nº 99 – noviembre 2022

Els Serveis Tècnics del Gremi

Estalviem diners i guanyem confiança a l’hora d’instal·lar, reformar o traslladar el nostre taller.

L’activitat de reparació i manteniment de vehicles dels nostres tallers es desenvolupa en locals o naus industrials. Això suposa la necessitat que aquest local o nau reuneixi un seguit de condicions per complir tota la normativa que li és d’aplicació, bàsicament de seguretat, medi ambient, sanitària i urbanística.

Resistència al foc de l’estructura, sistemes passius i actius contra incendis, sortides d’emergència, ventilacions naturals i forçades, sortides de fums a l’exterior, insonorització de l’activitat o d’una maquinària en concret, instal·lacions elèctrica, de gas i d’aire a pressió reglamentàries, abocaments i eliminació de residus, son entre d’altres, aspectes molt importants a tenir en compte a l’hora de plantejar-se obrir o modificar un establiment del nostre sector.

La forma de plantejar-nos les novetats, les modificacions o adequacions esmentades amb anterioritat, pot representar l’estalvi d’un bon grapat de diners.

Son molts els casos en que hem observat que s’han gastat massa diners en aplicació de mesures correctores excessives o en instal·lacions innecessàries o sobre dimensionades.

Des del Gremi hem d’aconsellar que sempre, i més en temps de dificultats, els agremiats comptin amb una assessoria tècnica altament especialitzada en el nostre sector, que ens valori la inversió a realitzar, ens indiqui les diferents opcions que tenim en cada cas i ens aconselli quina és la millor i més econòmica.

És molt important que el nostre tècnic ens defensi, sempre que calgui, les opcions preses davant de l’administració i ens garanteixi l’èxit d’esdevenir els titulars d’un taller amb unes instal·lacions òptimes i tots els papers en regla. Això ens permetrà desenvolupar l’activitat amb les màximes garanties i tranquil·litat davant de qualsevol sinistre, incident laboral o ensurt professional.

Amb l’afany de proporcionar serveis de qualitat i a preus econòmics, posem a la vostra disposició els Serveis Tècnics del Gremi, formats per experts altament qualificats i especialitzats en establiments del sector, amb més de 25 d’anys d’experiència en el món del taller.

Destaquem com a serveis tècnics d’enginyeria que son necessaris en un taller, els següents: obtenció del permís de l’ajuntament, obtenció del permís d’indústria, legalització d’instal·lacions com el compressor, la instal·lació elèctrica, el gas, permisos d’abocament d’aigües, canvis de titularitat, etc.

Davant de qualsevol situació en que vulgueu emprendre noves iniciatives, en que vulgueu assessorar-vos sobre la gestió actual dels vostres permisos i instal·lacions, o bé, que simplement dubteu sobre la millor opció envers qualsevol aspecte tècnic o de permisos del taller, no dubteu en contactar amb els Serveis Tècnics del Gremi i us indicaran el camí a seguir.

Sumari

Pot accedir als articles de la revista clicant en els següents títols del sumari.

Tingui present el Gremiweb

Quan en el seu correu aparegui aquest text, LLEGEIXI’L. No és publicitat, sinó informació professional escollida pels tallers del Gremi. Els correus...

Buenas reflexiones

Cuando España se integró en Europa, muchos empresarios, y entre ellos, nosotros los talleres, tuvimos más facilidad para ver y tratar con los...

Bienvenidos al Gremi

Nuevos colegas de profesión, talleres de reparación de automóviles y componentes se siguen integrando en nuestro Gremi Provincial. Estos...

Chistes / Acudits

Esta Secretaría General de acuerdo con diversas sugerencias del equipo de nuestra revista y hasta de agremiados, ante la gran proliferación de...

Otras noticias:

Colaboradores:

imagen logotipo Gremi BCN talleres
imagen logotipo Gremi BCN talleres
imagen logotipo Gremi BCN talleres
imagen logotipo Gremi BCN talleres
imagen logotipo Gremi BCN talleres
imagen logotipo Gremi BCN talleres